A DM levélen kívül a különböző formában, minőségben és papírból az eseménymarketing által használt egyedi és céges meghívók, képeslapok, üdvözlőlapok szintén nyomdánk portfólióját szélesítik, és segítenek megrendelőinknek színesebbé, személyesebbé tenni a különböző termékeit.

A direkt marketing lényege, hogy a hirdető egyfajta személyes kapcsolatot kialakítva, közvetlenül juttatja el üzenetét a fogyasztóhoz, megszólítja őket. Ezen belül a direkt levelezés segítségével, amit a marketingben DM levelezésnek nevezünk, bizonyos specifikus célcsoportok hatékonyan érhetőek el kedvezményes ajánlatokkal, és a személyes kapcsolat nagymértékben javítja az eredményt, az értékesítés hatékonyságát.


Tipp: A valós személyhez csatolt válaszcím, pontos feladónév bizalmat kelt a direkt marketinget olvasóban, ezáltal könnyebben válaszol, reagál. Meglévő hírlevéladatbázisából készítsen nyomtatott DM marketing kampányt az aktívabb ügyfél kommunikáció érdekében!

Tipp: A kreatív papírokra nyomtatott vagy felületnemesítéssel készült meghívók, üdvözlő- vagy képeslapok pedig igazi telitalálatnak számítanak. Kérje kollégáink segítségét, ha ötletekre van szüksége!

Leave a reply

hu_HU