Offset printing

A korszerű ofszet nyomtatás optimális megoldás egy bizonyos példányszám felett, hiszen a technológia lehetővé teszi a gazdaságos, gyors és minőségi nyomtatást. Ezzel az eljárással különböző papírfajtákra, kartonra illetve bizonyos esetekben más felületre is lehet nyomtatni. Leggyakrabban könyvek, irodai papíráruk, magazinok és különböző reklámanyagok előállítására használják.

Our printing machine pool consists of four Heidelberg offset printing machines, ensuring the necessary level of capacity and the variety of production. The two Heidelberg PM 74-2-P machines are capable of 2+0 or 1+1 colour printing. Our Heidelberg XL-75 and Heidelberg XL-75-4+L machines are capable of five colour printing and equipped with modern Axis Control colour management units and later is equipped with varnish unit.

A nyomóformák létrehozás digitális úton történik, a feldolgozó számítógépéről közvetlenül kerülnek a nyomólemezekre. Ezt a technológiát nevezik CTP-nek (Computer to Plate), amely lehetővé teszi, hogy nagy pontossággal, gyorsan és költséghatékonyan lehessen előállítani a nyomtatáshoz szükséges nyomólemezt. A nyomtatás során ezt a lemezt formahengerre rögzítik, mely a rá felhordott festéket érintkezés útján átadja a gumihengernek, mely már közvetlenül viszi fel a papírra az így kialakult rajzolatot.

Nyomdánk összesen négy megbízható Heidelberg márkájú ofszet nyomógéppel rendelkezik, így biztosítva a megfelelő kapacitást és gyártási variációk széles spektrumát. A két Heidelberg PM 74-2-P típusú gépeink alkalmasak a 2+0 illetve 1+1 szín nyomtatásra. A Heidelberg XL-75-4 és XL-75-4+L négyszín nyomására alkalmasak, korszerű Axis Control színmérő és ellenőrző egységgel felszereltekvalamint az utóbbi lakkozó művel ellátott.

hu_HU