Nyomdai előkészítés

Előkészítés

A nyomdai anyagok előkészítése a legfejlettebb technológiákhoz igazítva CtP (Computer to Plate) technológiával történik. Az előkészítési folyamat a nyomdába érkező PDF állományon alapul, amelyet nagy odafigyeléssel és precizitással ellenőriznek kollégáink a komplex problémák kiszűrésére alkalmas Enfocus Pitstop (Preflight) szoftverrel. A kapott állomány nyomtatásáshoz 70 lpi rácsot (grid) használunk, tapasztalataink szerint ez lefedi az ügyfeleink igényét.

Digitális montírozás

A munkafolyamat következő állomása a korszerű Heidelberg Prinect Signa Station kilövő szoftverrel való digitális montírozás. A szoftver segítségével összemontírozott állományok a Heidelberg Suprasetter levilágító gépünkkel kerülnek a nyomólemezre.. A lehető legjobb minőség elérése érdekében a Prepress Interface CIP4 adatainak küldésével az online nyomógépet folyamatos információval látja el a megfelelő színhelyesség érdekében, valamint az előfestékezés beállítását végzi el.

Színhelyesség

Az utólagos eltérések, tévedések és felelősségvállalás kérdésének tisztázására a nyomás megkezdése előtt átadott színhelyes digitális proof döntő jelentőségű. A színhelyes nyomdaipari végtermékek előállítását elősegítő és biztosító proof készítése a levilágítóval és nyomógépekkel együtt kalibrált nyomtatóval történik. Folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk a proof berendezést, a lemezlinearizációt és a folyamat kalibrációt. Nyomdánk nagy hangsúlyt fektet a magas minőségre és a kiváló színegyezésre, kényes munkák esetén gépindulásra biztosítunk lehetőséget ügyfeleink számára.
en_GB