English English  

Nyomdai előkészítés

Előkészítés

nyomdai levilágitó

 

A nyomdai anyagok előkészítése a legfejlettebb technológiákhoz igazítva CtP (Computer to Plate) technológiával történik. Az előkészítési folyamat a nyomdába érkező PDF állományon alapul, amelyet nagy odafigyeléssel és precizitással ellenőriznek kollégáink a komplex problémák kiszűrésére alkalmas Enfocus Pitstop (Preflight) szoftverrel. A vevői igényeknek megfelelően akár 100-as rácsozásal (grid) is feltudjuk dolgozni a kapott állományt.

Digitális montírozás

montírozás

 

A munkafolyamat következő állomása a korszerű Heidelberg Prinect Signa Station kilövő szoftverrel való digitális montírozás. A nyomólemez a Heidelberg Prinect MetaDimension RIP segítségével készül, Suprasetter thermo lemezlevilágítón. A lehető legjobb minőség elérése érdekében a Prepress Interface CIP4 adatainak küldésével az online nyomógépet folyamatos információval látja el a megfelelő színhelyesség érdekében, valamint az előfestékezés beállítását végzi el.

Színhelyesség

színhelyesség

 

Az utólagos eltérések, tévedések és felelősségvállalás kérdésének tisztázására a nyomás megkezdése előtt átadott színhelyes digitális proof döntő jelentőségű. A színhelyes nyomdaipari végtermékek előállítását elősegítő és biztosító próbanyomatoknak (proofok-nak) készítése a levilágítóval és nyomógépekkel együtt kalibrált nyomtatóval történik. Folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk a proof berendezést, a lemezlinearizációt, és a process kalibrációt. A Szó-kép Nyomdaipari Kft. nagy hangsúlyt fektet a magas minőségre és a kiváló színegyezésre.

Heidelberg Color management - ISO12647 TUV AAA FSC

1158 Budapest, Késmárk utca 24
Tel: +36 1 410-2504

E-mail: email

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom