English English  
Heidelberg Color management - ISO12647 TUV AAA FSC

Könyvkötészet és nyomdai feldolgozás

Kötészet, könyvkötészet

kötészet

 

Kötészetünket a vevőigényeknek megfelelően rendeztük be. A kapacitásunk növelése illetve a kötészeti feldolgozás teljeskörűségére való törekvése szerint történtek a gépbeszerzéseink. Kötészeti részlegünkön két POLAR típusú három-késés vágógépet alkalmazunk a nyomott termékek, könyvek, illetve nyersanyag vágására.

Hajtogatás, trimmelés, fűzés

trimmelés fűzés

 

Jelenleg 7 db Multimaster, Heidelberg illetve Horizon hajtogató gépünk felel a hajtogatási megoldásainkért. Horizon CAB-System 4000 online ragasztókötő többállomásos gépsorunk képes a különböző kötészeti munkák egyszeri végzését, ezzel is növelve a hatékonyságot. A gyorsan száradó Hot-Melt ragasztó alkalmazásán kívűl a HORIZON BQ 470 gépünkön PUR ragasztókötésre is lehetőségünk van. Ezen felül Heidelberg Stitchmaster ST 350 irkafűző és- trimmelőgéppel valamint lyukasztógéppel rendelkezünk. Manuális kötészeti részlegünkön magasan képzett kollégáink felelősek a manuális feladatok illetve csomagolás ellátására.

1158 Budapest, Késmárk utca 24
Tel: +36 1 410-2504

E-mail: email

Web: Stonebridge

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom