English English  

Minőség és Környezetvédelem

 

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. integrált vállalatirányítási politikája

Nyomdánk — szolgáltatásainak színvonalas teljesítése érdekében — megkülönböztetett figyelmet fordít a vevők meghatározott és elvárt igényeinek kielégítésére, a társadalmi követelmények betartására, valamint az elvárások változását követő rugalmasságra.

 

A vállalatirányítási politika megvalósulásában fontos szerepe van:

 

 

A fenti célok elérése érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szerint integrált rendszert vezettünk be, tartunk fenn és fejlesztünk folyamatosan tovább. Meggyőződésünk, hogy ezen alapelvek következetes alkalmazása, a környezetünkben élőkkel, a hatóságokkal szembeni őszinteség és nyitottság, vállalkozásunk hosszú távú fejlődése és fennmaradása szempontjából kulcsfontosságú.

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. környezetvédelmi nyilatkozata

A vállalkozás vezetősége biztosítja a végfelhasználót arról, hogy az általa beszerzett fa alapú FSC termékek olyan erdőkből származnak, amelyek a szociális, gazdasági és ökológiai szempontok alapján történt bevizsgálás és értékelés szerint megfelelnek a Forest Stewardship Council® (FSC®) követelményeinek.

 

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. elkötelezett tevékenysége a környezetre gyakorolt káros hatásának csökkentésében, ennek megvalósulásában fontos, hogy:

 

 

Kijelentjük, hogy FSC felügyeleti lánc tanúsítvánnyal rendelkező beszállítók vagyunk.
Tanúsítványunk száma: CU-COC-815225
A vállalkozás környezetvédelmi irányelveit minden alkalmazottunkkal és valamennyi érintett féllel megismertetjük.

 
 
Heidelberg Color management - ISO12647 TUV AAA FSC

1158 Budapest, Késmárk utca 24
Tel: +36 1 410-2504

E-mail: email

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom