English English  

Cégfilozófia

 

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. elkötelezettségét és hagyományőrzését mi sem mutatja meg jobban, hogy három generáció vesz részt a cég mindennapi munkájában. A családi értékek megőrzése mellett a folyamatos fejlődést tűztük ki célul.

 

Törekszünk az ügyfeleink szakmai elvárásainak rugalmasan megfelelni, a felmerülő problémákra megoldást találni. Korrekt árképzéssel, határidők pontos betartásával, kifogástalan minőséggel kívánunk eleget tenni ügyfeleink kívánságainak. Hiszünk abban, hogy ehhez elengedhetetlen a szakmai tudás, a szakmához való alázatosság, ami értékként szolgálhat megrendelőinknek.

 

A siker nem csak a vezetésen múlik. Fontos a csapatmunka, ezért munkatársainkat körültekintően válogatjuk meg, akikre hosszú távon számítunk. Gépparkunkat folyamatosan újítjuk és tudatosan alakítjuk a vevői igények szerint. A gépek rendszeres karbantartásáról és szervízeléséről partner szerviz cégeink gondoskodnak, ezáltal biztosítva a munkánk zökkenőmentes teljesítését.

 

Cégünk filozófiája tükröződik minőség-és környezetvédelemi nyilatkozatunkban.

Heidelberg Color management - ISO12647 TUV AAA FSC

1158 Budapest, Késmárk utca 24
Tel: +36 1 410-2504

E-mail: email

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom